Folyamatban

3 in 1 Hosting Bt.

Főoldal   Kosár   Kapcsolat
3in1 Hosting logo
Újdonságok 
Kérésére megjelenített cikk
Keresem az újdonságokból: 
Cikk #96  Beküldve: 2010-10-31
Mai nappal dinamikusan növekvő tárhely eladásainknak köszönhető a server.iworx-host.com cluster rendszert újabb 1 szerverrel (2 db Intel Xeon 4 magos processzorral, 8 GB memóriával), a server8.iworx-host.com cluster rendszer pedig 2 újabb szerverrel (szerverenként 2 db Intel Xeon 4 magos processzor, 12 GB memóriával) bővítettük. Ennek megfelelően az első cluster rendszerben már 5 szerver van, azaz 5 szerveren oszlik el a weboldal terhelések, a server8.iworx-host.com clusternél pedig már 4 szerver vesz részt a weboldalak kiszolgálásában.

Vissza a kereséshez

Cégünk akkreditációi:
.at accredited registrar .at accredited registrar .eu accredited registrar      
   Szerverek rendelkezésre állása (klikk a képre)
Datanet szervertermében IPv6 elérhetőség
2017-11-30
Datanet-el történő folyamatos technikai egyeztetés eredményeképpen saját IPv6-os tartományunkat a Datanet elérhetővé tette a rackszervereink / hálózatunk számára. Iszonyatos sok IP címet jelent ez (/32-es IPv6-os tartományról van szó), így az IPv6-al nagyon-nagy lehetőség áll rendelkezésünkre. Az elkövetkező néhány hónapban folyamatosan fogjuk a szervereket / szolgáltatásainkat IPv6-os címmel is ellátni.
server8.iworx-host.com klaszter storage szerver memória bővítés
2017-10-26
A server8.iworx-host.com klaszter rendszerünkben az adattároló / storage szerverünkben megdupláztuk a memóriát (eddig 32 GB helyett már 64 GB memória található meg benne)
Processzor csere jó néhány szerverben
2017-08-02
Az elmúlt 2-3 hónapban ~10-12 db régebbi szerverünkben CPU-t / processzort cseréltünk. Az új processzorok a korábbiaknál jóval erőssebbek, így a webkiszolgálás valamint a mysql kiszolgálás is gyorsulni fog a csere miatt.