Folyamatban

3 in 1 Hosting Bt.

Főoldal   Kosár   Kapcsolat
3in1 Hosting logo
Interworx license-k 
Cégünk által is használt, nagy tudású Interworx tárhely kezelő licencek is kaphatóak nálunk.

Interworx tárhely kezelő felület nagy sok hasznos lehetőséget biztosít, mely garantálja, hogy Ön bármikor bárhonnan, tárhelyet, domain nevet, ügyfeleket kezelhessen. A külön viszonteladói és külön végfelhasználói felülettel is rendelkező Interworx segítségével nincs szükség annyi rendszergazdára, aki a tárhely és más, ügyfelek által kért teendőket elvégzi.

Interworx örök licence 
 
Nettó ár 140000 Ft
Időtartam 1 év
 
Megrendelem

Interworx havi licence VPS-re 
 
Nettó ár 3000 Ft
Időtartam Havonta
 
Megrendelem

Interworx havi licence szerverre 
 
Nettó ár 6000 Ft
Időtartam Havonta
 
Megrendelem

Interworx 35 domaines éves licence szerverre 
 
Nettó ár 36000 Ft
Időtartam 1 évre
 
Megrendelem

Cégünk akkreditációi:
.at accredited registrar .at accredited registrar .eu accredited registrar      
   Szerverek rendelkezésre állása (klikk a képre)
Ujabb XEN alapú vps szerver!!!
2012-05-04
Mai napon újabb XEN alapú vps szervert helyeztünk üzembe a növekvő igényeknek megfelelően A vps szerver szokás szerint 1 U-s rack szerver, melybe 2 db 4 magos Intel XEON processzor került 64 GB memória társasáságban 4 db RAID10-be rendezett VelociRaptor merevlemezzel. A villámgyors 10000-en pörgő szerver merevlemezeknek és a sok memóriának, gyors processzoroknak köszönhető a szerveren elhelyezett vps-ek nagyon gyorsak!
Újabb adatbázis szerver csere!!!
2012-04-17
Mai napon a server2.iworx-host.com (viszonteladói cluster rendszer), a server.iworx-host.com tárhelyek egy részéhez tartozó adatbázisokat (mysql-t) kiszolgáló szervert lecseréltük. Az új szerverbe 2 db 4 magos Intel XEON processzor és 96 GB memória, valamint 12 db RAID10-be rendezett merevlemez került. A nagy elérhető memória miatt a webszerverekhez tartozó mysql-eknek is sokkal több memóriát tudtunk dedikálni, több jutott a lekérdezések gyorsítótárazásához, így pedig a mysql kiszolgálás jelentősen felgyorsult (melyben persze a 12 db RAID10-be rendezett merevlemez is nagyban besegített), ennek következtébben gyorsabbak lettek a weboldalak!
Adatbazis szerver csere!!!
2012-04-06
Mai napon a server.iworx-host.com, server.megacp.com, server2.megacp.com és server13.megacp.com szerverekhez kapcsolódó mysql kiszolgálók szerverét lecseréltük. Az új szerverbe 2 db 6 magos Intel XEON processzor és 96 GB memória, valamint villámgyors VelociRaptor merevlemezek kerültek. A nagy elérhető memória miatt a webszerverekhez tartozó mysql-eknek is sokkal több memóriát tudtunk dedikálni, több jutott a lekérdezések gyorsítótárazásához, így pedig a mysql kiszolgálás jelentősen felgyorsult, ennek következtébben gyorsabbak lettek a weboldalak!
SSL