Folyamatban

3 in 1 Hosting Bt.

Főoldal   Kosár   Kapcsolat
3in1 Hosting logo
Választható tárhely csomagok típusonként 

Cégünk összesen 6 féle típusú/kategóriájú tárhelyet kínál, melyeknek közös jellemzője:
 • MINDEN tárhely csomaghoz legalább 1 db választott (.hu, .eu, .at, .ro vagy .co.uk!!!) ingyen domain név regisztráció jár!!!
 • Az összes tárhelyen korlátlan számú domain név tartalom lehet (1 tárhely korlátlan számú domaint szolgálhat ki)!!!
 • Mínőségi (Intel és AMD 12-28 db CPU maggal szerelt) szerver parkon biztosítjuk a tárhelyeket, RAID10-be rendezett SSD-vel, napi, független szerverre történő biztonsági adatmentéssel!!!
 • Minden webszerverhez dedikált / külső MySQL szerver tartozik. Mely külső adatbázis szerver adatbázisai másik szerverteremben lévő szerverre replikálásra kerülnek (azaz az éles adatbázisról van egy érvényes, pontos másolat másik szerveren is folyamatosan!), ezzel is fokozva az adatbiztonságot (más szolgáltatóknál ilyen nem nagyon van!)
 • A szervereken több php verzió található meg (5.6.x, 7.0.x, 7.1.x, 7.2.x, 7.3.x, 7.4.x, 8.0.x, 8.1.x, 8.2.x), melyet tárhely szinten tudunk beállítani!
 • Ingyenes SSL tanúsítvány a tárhelyre felvett és oda mutató domainekre (Let's Encrypt)!
 • Minden szerverünk független cég által, a nap 24 órájában monitorozásra kerülnek!!!

 • Az említett 6 féle tárhely típus, rövid jellemzéssel/leírással:
 • AJÁNLOTT! ÚJ TÁRHELY CSOMAG! Tárhely csomagok Mo-i NEM klaszter szerveren, Interworx webes felülettel
 • Az új, NEM klaszter alapú (azaz egy szerveres) Interworx webes felületű csomagok jellemzője a nagyon nagy tárhely kapacitás, egyszerű és átlátható menüpontokkal, olcsón. Fontos, hogy ezen tárhely csomagoknál egy szerverről történik a kiszolgálás szemben a klaszter (több szerveres) megoldásával! A szerverben viszont CSAK SSD van (min. 4 db), így a webkiszolgálás villámgyors! Alapértelmezetten php 8.1.x és mysql 5.7.x kerül a tárhelyekhez beállításra!
  2017. december 13-től kerültek bevezetésre ezek a csomagok!
  A szerverekben csak SSD van (min. 4 db, némelyikben 8 db összesen RAID 10-be rendezve!)
 • ÚJ TÁRHELY CSOMAG! Tárhely csomagok Mo-i VIP szerveren, Interworx webes felülettel
 • Az új, VIP Interworx webes felületű csomagok jellemzője az, hogy egy szerverre max. 50 db tárhely kerül átadásra. Ezen tárhely csomagoknál is egy szerverről történik a kiszolgálás! Az árak magasabbak, de cserébe a szerveren max. 50 db tárhely lehet, így gyorsabb lesz a szerver, kevésbbé érzékeny más felhasználók hibás weboldalára valamint a szerveren lévő adatokról napközben is készül mentés (mind a fájlokról, mind az adatbázisokrók, ezzel is tovább növelve a biztonságot!) A szerverben itt is CSAK SSD van (min. 4 db), így a webkiszolgálás villámgyors! Alapértelmezetten php 8.1.x és mysql 5.7.x kerül a tárhelyekhez beállításra!
  2017. december 13-től kerültek bevezetésre ezek a csomagok!
  A szerverekben csak SSD van (min. 4 db RAID 10-be rendezve!)
 • Tárhely csomagok Mo-i klaszter szerveren, Interworx webes felülettel
 • Az új, Interworx webes felületű csomagok jellemzője a nagy tárhely kapacitás, egyszerű és átlátható menüpontokkal, olcsón. 2009. január óta kluszter alapú architektúrán üzemeltetjük ezen tárhelyeket, melynek lényege, hogy egy időben a weboldalak kiszolgálása több szerverről történik, ezáltal is növelve a rendelkezésre állást, biztosítva a weboldalak folyamatos, gyors megjelenítését!
  2016. március 1-től új, villámgyors SSD meghajtókat (16 db-ot!!!) tartalmazó klaszter rendszerben!
 • Tárhely csomagok külföldi szerveren, Interworx webes felülettel
 • Az új Interworx webes felületű csomagok jellemzője a nagyon nagy tárhely kapacitás, egyszerű és átlátható menüpontokkal, verhetetlen árakon. A tárhelyek németországi szerveren kerülnek kialakításra.
  Fontos! Elsősorban külföldi látogatókat célzó oldalaknak javasoljuk!
  2014. november 1-től új, villámgyors SSD meghajtókat tartalmazó szerveren!
 • Tárhely csomagok Mo-i szerveren, cPanel webes felülettel
 • cPaneles csomagjainkra jellemző, hogy a webes felületen rengeteg extra szolgáltatás (online weboldalkészítő, szkriptgyűjtemény, stb.) található illetve, hogy a tárhelyek a csomag változatok miatt akár adatbázis használat nélkül is kérhetőek.
  2012. július 11-től új, villámgyors SSD meghajtókat tartalmazó szerveren!
 • Tárhely csomagok külföldi szerveren, cPanel webes felülettel
 • Ezen tárhelyek szintén cPanel felülettel kerülnek átadással, azzal a különbséggel, hogy a szerverek külföldön (általában Németországban) találhatóak. Az összes külföldi tárhely csomag nagy tárhely kapacitással rendelkezik, és ugyanazokat az extra szolgáltatások érhetőek el, mint a Mo-i cPanel szerveren.
  2014. november 1-től új, villámgyors SSD meghajtókat tartalmazó szerveren!
  Cégünk akkreditációi:
  .at accredited registrar .at accredited registrar .eu accredited registrar      
     Szerverek rendelkezésre állása (klikk a képre)
  Datanet szervertermében IPv6 elérhetőség
  2017-11-30
  Datanet-el történő folyamatos technikai egyeztetés eredményeképpen saját IPv6-os tartományunkat a Datanet elérhetővé tette a rackszervereink / hálózatunk számára. Iszonyatos sok IP címet jelent ez (/32-es IPv6-os tartományról van szó), így az IPv6-al nagyon-nagy lehetőség áll rendelkezésünkre. Az elkövetkező néhány hónapban folyamatosan fogjuk a szervereket / szolgáltatásainkat IPv6-os címmel is ellátni.
  server8.iworx-host.com klaszter storage szerver memória bővítés
  2017-10-26
  A server8.iworx-host.com klaszter rendszerünkben az adattároló / storage szerverünkben megdupláztuk a memóriát (eddig 32 GB helyett már 64 GB memória található meg benne)
  Processzor csere jó néhány szerverben
  2017-08-02
  Az elmúlt 2-3 hónapban ~10-12 db régebbi szerverünkben CPU-t / processzort cseréltünk. Az új processzorok a korábbiaknál jóval erőssebbek, így a webkiszolgálás valamint a mysql kiszolgálás is gyorsulni fog a csere miatt.