Folyamatban

3 in 1 Hosting Bt.

Főoldal   Kosár   Kapcsolat
3in1 Hosting logo
UK DOMAIN INFORMÁCIÓK / TUDNIVALÓK 

Ezen az oldalon az .uk (.co.uk, .org.uk, .me.uk, .uk) domain regisztrációval / hosszabbítással kapcsolatos információkról / tudnivalókról olvashat.

ÚJ DOMAIN REGISZTRÁCIÓ:
Cégünk az .uk domaineket minimum 2 évre regisztrálja.
A érvényben lévő regisztrációs árakat (netto árak!) a Domain->Domain árak menüpontra kattintva találja meg!
Új domain regisztráció során cég tulajdonos esetén a cég adatai ellenőrzésre kerülnek a cég neve alapján az elérhető cégadatbázisok alapján.
Magánszemély által leadott rendelés esetén jogosultak vagyunk szúrópróbaszerűen személyi igazolvány illetve lakcímet igazoló dokumentum bekérésére.
A új domain regisztráció teljesítése a weboldalon történő rendelés leadás, a keletkező díjbekérő kifizetése után max. 1-2 munkanap.
A regisztráció minden esetben az ügyfélkapuban a domain profiloknál ügyfél által megadott domain profil alapján történik!
Ezen az oldalon le nem írt / nem szabályozott kérdésekben a Nominet (uk nyilvántartó) szabályzata az irányadó (új domain regisztrációval a megrendelő elfogadja ezen szabályzatokat is!): Regisztrációs szabályzat

DOMAIN ÁTKÉRÉS:
.uk domainek átkérése nem hasonlít egyetlen népszerű domain végződés (.com, .net, .biz, info, stb.) átkérésére sem.
Itt ugyanis ún. TAG change van, amely azt jelenti, hogy nem az új regisztrátor (hozzánk történő átkéréskor mi) indítja el az átkérést, hanem a régi regisztrátornál kell kezdeményezni a domain átadását az új regisztrátornak! Ekkor a régi regisztrátornak szüksége van az új regisztrátor ún. TAG-jára, mely a 3 in 1 Hosting Bt-nél az alábbi: 3IN1HOSTING-HU
Ezt a TAG-ot kell megadni a régi regisztrátornak és kérni a domain elengedését / átadását (ún. RELEASE-t)
A domain átkérésével a domain eredeti lejáratától számítva 2 évvel hosszabbodik is a .uk domain név!

DOMAIN HOSSZABBÍTÁS:
Jelenleg cégünk 2 éves hosszabbítási lehetőséget biztosít az .uk domainek esetében. A hosszabbítási árakat (netto árak!) a Domain->Domain árak menüpontra kattintva találja meg!
A domain név lejárata előtt (a többi domain végződéshez /.com, .net, .biz, .info, stb./ hasonlóan) 60, 35, 30, kb. 14 és 7 nappal valamint a lejárat napján és a lejárat után 10 nappal küldünk értesítést az ügyfélkapuban megadott email cím(ek)re!
Tehát összesen 7 darab domain lejárati értesítés kerül kiküldésre emailben! Javasolt a domain nevek hosszabbítását nem az utolsó pillanatra hagyni, hanem legalább 30 vagy 14 nappal a lejárat előtt megrendelni a hosszabbítást és fizetni a díjbekérőt (a fizetés feltétele a domain név hosszabbításának!) Fontos!!! Ha valaki az ügyfele nevére kérte a domain regisztrációt (viszonteladók vagy egyszerű továbbértékesítők), akkor is mi a közvetlen ügyfelünknek (ügyfélkapuban megadott cégnek / magánszemélynek) küldjük a lejárati értesítést! Cégünk a viszonteladó ügyfelét nem értesíti a domain lejáratáról (a domain lejáratakor viszont a Nomin /nyilvántartó/ értesíti a lejárat tényéről a valós domain tulajdonosát emailben)
Ha a domain nem kerül a lejáratáig meghosszabbításra, a domain név lejár. 30 napig védett időszak van, viszont 30 nap elteltével a domain felfüggesztésre kerül a nyilvántartói (Nominet által)! Ekkor a domain név még hosszabbítható a normál hosszabbítási áron, viszont 90 nappal a lejárat után a domain név törlésre kerül!

VISSZAÉLÉS / JOGSÉRTÉS / PROBLÉMA / EGYÉB BEJELENTÉS:
Cégünk felé minden esetben írásban szükséges a visszaélések / jogsértések / problémák / stb. bejelentése!
Az írásban elküldött bejelentéseket max. 5 munkanapon belül megválaszoljuk!
Erre az alábbi linken van lehetőség: kattintson Ide
Cégünk általános elérhetőségi lehetőségeit (telefon, cég adatok, stb.) az Elérhetőségnél találhatja meg!


Cégünk akkreditációi:
.at accredited registrar .at accredited registrar .eu accredited registrar      
   Szerverek rendelkezésre állása (klikk a képre)
Datanet szervertermében IPv6 elérhetőség
2017-11-30
Datanet-el történő folyamatos technikai egyeztetés eredményeképpen saját IPv6-os tartományunkat a Datanet elérhetővé tette a rackszervereink / hálózatunk számára. Iszonyatos sok IP címet jelent ez (/32-es IPv6-os tartományról van szó), így az IPv6-al nagyon-nagy lehetőség áll rendelkezésünkre. Az elkövetkező néhány hónapban folyamatosan fogjuk a szervereket / szolgáltatásainkat IPv6-os címmel is ellátni.
server8.iworx-host.com klaszter storage szerver memória bővítés
2017-10-26
A server8.iworx-host.com klaszter rendszerünkben az adattároló / storage szerverünkben megdupláztuk a memóriát (eddig 32 GB helyett már 64 GB memória található meg benne)
Processzor csere jó néhány szerverben
2017-08-02
Az elmúlt 2-3 hónapban ~10-12 db régebbi szerverünkben CPU-t / processzort cseréltünk. Az új processzorok a korábbiaknál jóval erőssebbek, így a webkiszolgálás valamint a mysql kiszolgálás is gyorsulni fog a csere miatt.