Folyamatban

3 in 1 Hosting Bt.

Főoldal   Kosár   Kapcsolat
3in1 Hosting logo
Újdonságok 
Kérésére megjelenített cikk
Keresem az újdonságokból: 
Cikk #88  Beküldve: 2009-12-01
Mai napon 2 db új szervert helyeztünk el a megszokottól új helyszínen, az Invitel Kozma utcai géptermében. Az egyik szerver egy storage, melybe 16 db merevlemez rakható, indulásként 8 db került bele hardveres RAID10-ben 12 GB memória, és 1 db Intel Xeon 4 magos processzor társaságában. A másik szerver a storage-hez kapcsolódó node szerver, mely 2 db Intel XEON 4 magos processzorral és szintén 12 GB memóriával rendelkezik. A 2 szerver a magyarországi új Interworx tárhelyeket fogja kiszolgálni, a szerverre már a legutolsó php került telepítése (php 5.3.2)

Vissza a kereséshez

Cégünk akkreditációi:
.at accredited registrar .at accredited registrar .eu accredited registrar      
   Szerverek rendelkezésre állása (klikk a képre)
Datanet szervertermében IPv6 elérhetőség
2017-11-30
Datanet-el történő folyamatos technikai egyeztetés eredményeképpen saját IPv6-os tartományunkat a Datanet elérhetővé tette a rackszervereink / hálózatunk számára. Iszonyatos sok IP címet jelent ez (/32-es IPv6-os tartományról van szó), így az IPv6-al nagyon-nagy lehetőség áll rendelkezésünkre. Az elkövetkező néhány hónapban folyamatosan fogjuk a szervereket / szolgáltatásainkat IPv6-os címmel is ellátni.
server8.iworx-host.com klaszter storage szerver memória bővítés
2017-10-26
A server8.iworx-host.com klaszter rendszerünkben az adattároló / storage szerverünkben megdupláztuk a memóriát (eddig 32 GB helyett már 64 GB memória található meg benne)
Processzor csere jó néhány szerverben
2017-08-02
Az elmúlt 2-3 hónapban ~10-12 db régebbi szerverünkben CPU-t / processzort cseréltünk. Az új processzorok a korábbiaknál jóval erőssebbek, így a webkiszolgálás valamint a mysql kiszolgálás is gyorsulni fog a csere miatt.