Folyamatban

3 in 1 Hosting Bt.

Főoldal   Kosár   Kapcsolat
3in1 Hosting logo
Újdonságok 
Kérésére megjelenített cikk
Keresem az újdonságokból: 
Cikk #82  Beküldve: 2009-10-02
A bővítés processzor és memória kapacitás bővítésében nyilvánult meg. A fő szerverben lévő 4 magos Intel Xeon processzor mellé még egy szintén 4 magos Intel Xeon processzor került (így tehát összesen 8 processzor mag elérhető a szerverben) Memória tekintetében pedig a meglévő 8 GB memória került felbővítésre 16 GB-ra. A fő, adattároló szerverbe beépítésre kerül egy SSD meghajtó is, melynek a gyorsaságát szeretnék kipróbálni. A fő szerver bővítésével egyidejűleg az egyik klaszter tag szervert is lecseréltük egy új, 2 processzoros, 8 processzor magos Intel Nehelem magos, 16 GB-memóriával rendelkező szerverre.

Vissza a kereséshez

Cégünk akkreditációi:
.at accredited registrar .at accredited registrar .eu accredited registrar      
   Szerverek rendelkezésre állása (klikk a képre)
Datanet szervertermében IPv6 elérhetőség
2017-11-30
Datanet-el történő folyamatos technikai egyeztetés eredményeképpen saját IPv6-os tartományunkat a Datanet elérhetővé tette a rackszervereink / hálózatunk számára. Iszonyatos sok IP címet jelent ez (/32-es IPv6-os tartományról van szó), így az IPv6-al nagyon-nagy lehetőség áll rendelkezésünkre. Az elkövetkező néhány hónapban folyamatosan fogjuk a szervereket / szolgáltatásainkat IPv6-os címmel is ellátni.
server8.iworx-host.com klaszter storage szerver memória bővítés
2017-10-26
A server8.iworx-host.com klaszter rendszerünkben az adattároló / storage szerverünkben megdupláztuk a memóriát (eddig 32 GB helyett már 64 GB memória található meg benne)
Processzor csere jó néhány szerverben
2017-08-02
Az elmúlt 2-3 hónapban ~10-12 db régebbi szerverünkben CPU-t / processzort cseréltünk. Az új processzorok a korábbiaknál jóval erőssebbek, így a webkiszolgálás valamint a mysql kiszolgálás is gyorsulni fog a csere miatt.