Folyamatban

3 in 1 Hosting Bt.

Főoldal   Kosár   Kapcsolat
3in1 Hosting logo
Újdonságok 
Kérésére megjelenített cikk
Keresem az újdonságokból: 
Cikk #21  Beküldve: 2006-04-22
A mai naptól lehetőséget biztosítunk arra, hogy regisztrált felhasználóink Ajánlói Programunkhoz csatlakozzanak.
Az Ajánlói Program segítségével Ön pénzt kereshet, melyet szolgáltatásunk kiegyenlítésére használhat fel.
A rendszertől kapott kód saját honlapjukba való beillesztésével potenciális ügyfeleket irányíthatnak hozzánk és amennyiben az ajánlott ügyfél szolgáltatásainkból rendel, az ajánló folyószámláján a rendelés nettó értékének 10 %-át jóváírjuk.
Természetesen az ügyfél minden további rendeléséből és a hosszabbítások árából szintén részesedik, mindaddig míg az ajánlottja ügyfelünk.
Az Ajánlói Programhoz történő csatlakozáshoz (ha még nem ügyfelünk) kattintson ide, ha már ügyfelünk, akkor lépjen be a rendszerbe és kövesse az ott leírt instrukciókat !!!

Vissza a kereséshez

Cégünk akkreditációi:
.at accredited registrar .at accredited registrar .eu accredited registrar      
   Szerverek rendelkezésre állása (klikk a képre)
Datanet szervertermében IPv6 elérhetőség
2017-11-30
Datanet-el történő folyamatos technikai egyeztetés eredményeképpen saját IPv6-os tartományunkat a Datanet elérhetővé tette a rackszervereink / hálózatunk számára. Iszonyatos sok IP címet jelent ez (/32-es IPv6-os tartományról van szó), így az IPv6-al nagyon-nagy lehetőség áll rendelkezésünkre. Az elkövetkező néhány hónapban folyamatosan fogjuk a szervereket / szolgáltatásainkat IPv6-os címmel is ellátni.
server8.iworx-host.com klaszter storage szerver memória bővítés
2017-10-26
A server8.iworx-host.com klaszter rendszerünkben az adattároló / storage szerverünkben megdupláztuk a memóriát (eddig 32 GB helyett már 64 GB memória található meg benne)
Processzor csere jó néhány szerverben
2017-08-02
Az elmúlt 2-3 hónapban ~10-12 db régebbi szerverünkben CPU-t / processzort cseréltünk. Az új processzorok a korábbiaknál jóval erőssebbek, így a webkiszolgálás valamint a mysql kiszolgálás is gyorsulni fog a csere miatt.