Folyamatban

3 in 1 Hosting Bt.

Főoldal   Kosár   Kapcsolat
3in1 Hosting logo
Újdonságok 
Kérésére megjelenített cikk
Keresem az újdonságokból: 
Cikk #153  Beküldve: 2017-01-25
A mostani hétvégén az ÖSSZES szerverünkön (cPanel és Interworx) elérhetővé tettük az ingyenes SSL-eket. A cPanel-es szervereknél a cPanel AutoSSL lehetőségével MINDEN ügyfél MINDEN domain nevére, aldomain nevére készült HITELES SSL tanúsítvány. Interworx tárhelyeknél automatikusan nem lett SSL generálva, de ezt BÁRKI megteheti az Interworx tárhely kezelő felületre belépve a Hoszting adatok->Domainek->SSL linkre kattintva felül a 'Generate All With Let's Encrypt' gombra kattintva. Értelemszerűen ott mindig az éppen kezelésre jobb felül kiválasztott domainre lehet SSL-t telepíteni! Az Interworx hiteles ingyenes SSL-re a Let's Encrypt szolgáltatását használja. Mind a cPanel, mind az Interworx SSL-eknél úgy értelmeztük, hogy a cPanel és az Interworx is automatikusan megújítja és telepíti az új tanúsítványokat a 3 hónapos lejárat előtt. Azt gondoljuk, hogy ez óriási lehetőség, főleg, hogy a google jelentősen támogatja a keresőjében az SSL-el rendelkező domaineket / weboldalakat! Cégünk pedig mindig maximálisan támogatja az ügyfeleinket a lehető legtöbb megoldással! Természetesen a fizetős tanúsítványok (pl. RapidSSL) továbbra is használhatóak.

Vissza a kereséshez

Cégünk akkreditációi:
.at accredited registrar .at accredited registrar .eu accredited registrar      
   Szerverek rendelkezésre állása (klikk a képre)
Datanet szervertermében IPv6 elérhetőség
2017-11-30
Datanet-el történő folyamatos technikai egyeztetés eredményeképpen saját IPv6-os tartományunkat a Datanet elérhetővé tette a rackszervereink / hálózatunk számára. Iszonyatos sok IP címet jelent ez (/32-es IPv6-os tartományról van szó), így az IPv6-al nagyon-nagy lehetőség áll rendelkezésünkre. Az elkövetkező néhány hónapban folyamatosan fogjuk a szervereket / szolgáltatásainkat IPv6-os címmel is ellátni.
server8.iworx-host.com klaszter storage szerver memória bővítés
2017-10-26
A server8.iworx-host.com klaszter rendszerünkben az adattároló / storage szerverünkben megdupláztuk a memóriát (eddig 32 GB helyett már 64 GB memória található meg benne)
Processzor csere jó néhány szerverben
2017-08-02
Az elmúlt 2-3 hónapban ~10-12 db régebbi szerverünkben CPU-t / processzort cseréltünk. Az új processzorok a korábbiaknál jóval erőssebbek, így a webkiszolgálás valamint a mysql kiszolgálás is gyorsulni fog a csere miatt.