Folyamatban

3 in 1 Hosting Bt.

Főoldal   Kosár   Kapcsolat
3in1 Hosting logo
Újdonságok 
Kérésére megjelenített cikk
Keresem az újdonságokból: 
Cikk #152  Beküldve: 2017-01-23
Mai nappal új magyar cPanel szervert üzemeltünk be. Ezen szerver általunk más szerverünknél még NEM használt, saját IP tartományunkból kiosztott IP címmel rendelkezik! Ez azt jelenti, hogy akinek a keresőoptimalizálás is fontos, az ilyen tárhellyel jól járhat. A szerver szokás szerint 2*6 magos Intel XEON processzorral, 32 GB memóriával, 4 db nagyon gyors SSD-vel van felszerelve. Természetesen mint minden szerverünknél itt is dedikált, külön szerveren lévő mysql szerver tartozik, ráadásul mysql szerver replikációval (mely a mysql adatbázisok biztonságát hivatott növelni!) Az új szerveren alapból a php 5.6.x lett beállítva, de php 7.0.x is kérhető tikettben!

Vissza a kereséshez

Cégünk akkreditációi:
.at accredited registrar .at accredited registrar .eu accredited registrar      
   Szerverek rendelkezésre állása (klikk a képre)
Datanet szervertermében IPv6 elérhetőség
2017-11-30
Datanet-el történő folyamatos technikai egyeztetés eredményeképpen saját IPv6-os tartományunkat a Datanet elérhetővé tette a rackszervereink / hálózatunk számára. Iszonyatos sok IP címet jelent ez (/32-es IPv6-os tartományról van szó), így az IPv6-al nagyon-nagy lehetőség áll rendelkezésünkre. Az elkövetkező néhány hónapban folyamatosan fogjuk a szervereket / szolgáltatásainkat IPv6-os címmel is ellátni.
server8.iworx-host.com klaszter storage szerver memória bővítés
2017-10-26
A server8.iworx-host.com klaszter rendszerünkben az adattároló / storage szerverünkben megdupláztuk a memóriát (eddig 32 GB helyett már 64 GB memória található meg benne)
Processzor csere jó néhány szerverben
2017-08-02
Az elmúlt 2-3 hónapban ~10-12 db régebbi szerverünkben CPU-t / processzort cseréltünk. Az új processzorok a korábbiaknál jóval erőssebbek, így a webkiszolgálás valamint a mysql kiszolgálás is gyorsulni fog a csere miatt.