Folyamatban

3 in 1 Hosting Bt.

Főoldal   Kosár   Kapcsolat
3in1 Hosting logo
Újdonságok 
Kérésére megjelenített cikk
Keresem az újdonságokból: 
Cikk #149  Beküldve: 2016-12-04
A server.iworx-host.com klaszter rendszerünket mai nappal új szerverre (klaszterre) cseréltük le. A régi klaszterben lévő tárhelyek áthelyezésre azért volt szükség, mert a régi klaszterben még normál merevlemezek voltak (igaz 4 db SSD is, melyről az oldalak kiszolgálása ment), de ezek már lassúak és elavultak, Az új szerverben (adattároló fő szerverben) 16 db villámgyors SSD került raid 10-be kötve (2*6 magos Intel XEON szerver processzorokkal), így az sokkal gyorsabb lett mint a régi rendszer. A webkiszolgálást végző szerverek (node-k) is újjak lettek, ezekben is SSD-k kerültek 2*6 magos Intel XEON szerver processzorokkal és 32 GB memóriával együtt. Az új klaszterre már a saját RIPE-s IP cím tartományunkból osztottunk ki IP címeket a szervereknek és a tárhelyeknek egyaránt!

Vissza a kereséshez

Cégünk akkreditációi:
.at accredited registrar .at accredited registrar .eu accredited registrar      
   Szerverek rendelkezésre állása (klikk a képre)
Datanet szervertermében IPv6 elérhetőség
2017-11-30
Datanet-el történő folyamatos technikai egyeztetés eredményeképpen saját IPv6-os tartományunkat a Datanet elérhetővé tette a rackszervereink / hálózatunk számára. Iszonyatos sok IP címet jelent ez (/32-es IPv6-os tartományról van szó), így az IPv6-al nagyon-nagy lehetőség áll rendelkezésünkre. Az elkövetkező néhány hónapban folyamatosan fogjuk a szervereket / szolgáltatásainkat IPv6-os címmel is ellátni.
server8.iworx-host.com klaszter storage szerver memória bővítés
2017-10-26
A server8.iworx-host.com klaszter rendszerünkben az adattároló / storage szerverünkben megdupláztuk a memóriát (eddig 32 GB helyett már 64 GB memória található meg benne)
Processzor csere jó néhány szerverben
2017-08-02
Az elmúlt 2-3 hónapban ~10-12 db régebbi szerverünkben CPU-t / processzort cseréltünk. Az új processzorok a korábbiaknál jóval erőssebbek, így a webkiszolgálás valamint a mysql kiszolgálás is gyorsulni fog a csere miatt.