Folyamatban

3 in 1 Hosting Bt.

Főoldal   Kosár   Kapcsolat
3in1 Hosting logo
Újdonságok 
Kérésére megjelenített cikk
Keresem az újdonságokból: 
Cikk #148  Beküldve: 2016-11-10
Cégünk az elmúlt pár napban a vps szervereket is modernizálta. Szervereink 95%-ban már csak is SSD található meg, egyedül a vps szerverekben maradt még HDD (néhány helyen SATA-s szerver merevlemez, némelyikben SAS-s merevlemezek) Ezeket a HDD-ket cseréltük le villámgyors SSD-kre (+ raid kártyákat is cseréltünk, hogy a HDD-k cseréjével a RAID szinkronizálás megtörténhesse SSD-re) Az SSD-knek hála a vps-ek is jelentősen gyorsulni fognak az I/O műveleteknél (512 GB-os SSD-ből 4 db kerül a szerverbe darabonként 800 TB-os írást elviselve, de akadt olyan szerver, amibe 1 TB-os SSD került, amely már 1600 TB írást képes elviselni!)

Vissza a kereséshez

Cégünk akkreditációi:
.at accredited registrar .at accredited registrar .eu accredited registrar      
   Szerverek rendelkezésre állása (klikk a képre)
Datanet szervertermében IPv6 elérhetőség
2017-11-30
Datanet-el történő folyamatos technikai egyeztetés eredményeképpen saját IPv6-os tartományunkat a Datanet elérhetővé tette a rackszervereink / hálózatunk számára. Iszonyatos sok IP címet jelent ez (/32-es IPv6-os tartományról van szó), így az IPv6-al nagyon-nagy lehetőség áll rendelkezésünkre. Az elkövetkező néhány hónapban folyamatosan fogjuk a szervereket / szolgáltatásainkat IPv6-os címmel is ellátni.
server8.iworx-host.com klaszter storage szerver memória bővítés
2017-10-26
A server8.iworx-host.com klaszter rendszerünkben az adattároló / storage szerverünkben megdupláztuk a memóriát (eddig 32 GB helyett már 64 GB memória található meg benne)
Processzor csere jó néhány szerverben
2017-08-02
Az elmúlt 2-3 hónapban ~10-12 db régebbi szerverünkben CPU-t / processzort cseréltünk. Az új processzorok a korábbiaknál jóval erőssebbek, így a webkiszolgálás valamint a mysql kiszolgálás is gyorsulni fog a csere miatt.