Folyamatban

3 in 1 Hosting Bt.

Főoldal   Kosár   Kapcsolat
3in1 Hosting logo
Újdonságok 
Kérésére megjelenített cikk
Keresem az újdonságokból: 
Cikk #143  Beküldve: 2016-03-03
Eddigi 3 db magyar Interworx klaszter rendszerünket új magyar Interworx klaszter rendszerrel bővítettük. Az adattároló szerverben 16 db SSD meghajtó található meg (raid 10-es adattárolásban), 4 db forró tartalékkal (ún. hot-spare-val) együtt. Az új klaszter villámgyors, mivel minden szerverben 32 GB memória, SSD és gyors (2*6 magos Intel XEON) processzor található. Ehhez a klaszterhez tartozó mysql szervernél már beállítottuk a mysql replikációt, így minden mysql adatbázis egy másik szerverteremben lévő szerveren is megtalálható! A klaszterben lévő webszerverekre több php verziót is telepítettünk. Alapból a php 5.6.x érhető el, de külön kérésre (tikettben kérve) php 5.4.x, 5.5.x és 7.0.x is kérhető (igen, php 7.0.x is használható az új magyar Interworx klaszter szerveren!)

Vissza a kereséshez

Cégünk akkreditációi:
.at accredited registrar .at accredited registrar .eu accredited registrar      
   Szerverek rendelkezésre állása (klikk a képre)
Datanet szervertermében IPv6 elérhetőség
2017-11-30
Datanet-el történő folyamatos technikai egyeztetés eredményeképpen saját IPv6-os tartományunkat a Datanet elérhetővé tette a rackszervereink / hálózatunk számára. Iszonyatos sok IP címet jelent ez (/32-es IPv6-os tartományról van szó), így az IPv6-al nagyon-nagy lehetőség áll rendelkezésünkre. Az elkövetkező néhány hónapban folyamatosan fogjuk a szervereket / szolgáltatásainkat IPv6-os címmel is ellátni.
server8.iworx-host.com klaszter storage szerver memória bővítés
2017-10-26
A server8.iworx-host.com klaszter rendszerünkben az adattároló / storage szerverünkben megdupláztuk a memóriát (eddig 32 GB helyett már 64 GB memória található meg benne)
Processzor csere jó néhány szerverben
2017-08-02
Az elmúlt 2-3 hónapban ~10-12 db régebbi szerverünkben CPU-t / processzort cseréltünk. Az új processzorok a korábbiaknál jóval erőssebbek, így a webkiszolgálás valamint a mysql kiszolgálás is gyorsulni fog a csere miatt.