Folyamatban

3 in 1 Hosting Bt.

Főoldal   Kosár   Kapcsolat
3in1 Hosting logo
Újdonságok 
Kérésére megjelenített cikk
Keresem az újdonságokból: 
Cikk #142  Beküldve: 2016-01-27
Mai napon az Invitel szerverteremben lévő rackszekrényünkben az egyik szerver tápegysége meghibásodott / meghalt, de ezzel a mozdulattal a szekrényben lévő egyik áramköri kismegszakítót szépen le is verte. Ennek következménye áramszünet lett az adott kismegszakítót használó áramkörön. Erre volt rákötve többek között a server7.megacp.com szerver is, amely így nem tudott megfelelően leállni, hanem szabálytalanul kikapcsolt áram hiányában. Lehetne kérdezni, hogy a szerverteremben nincs szünetmentes áramforrás? De van, de az ilyenkor nem játszik, hiszen nem a szerverteremben volt áramszünet, hanem az áramkör lett lekapcsolva a hibás szerver tápegység miatt. A szabálytalan leállás eredménye nagyon komoly fájlrendszer sérülés, amelynek kijavítása ~15 óra volt. Tanultunk az esetből, igyekszünk minden szerverünket redundáns tápegységgel ellátni a közeljövőben elkerülve az ilyen, ~10 évente előforduló szituációt.

Vissza a kereséshez

Cégünk akkreditációi:
.at accredited registrar .at accredited registrar .eu accredited registrar      
   Szerverek rendelkezésre állása (klikk a képre)
Datanet szervertermében IPv6 elérhetőség
2017-11-30
Datanet-el történő folyamatos technikai egyeztetés eredményeképpen saját IPv6-os tartományunkat a Datanet elérhetővé tette a rackszervereink / hálózatunk számára. Iszonyatos sok IP címet jelent ez (/32-es IPv6-os tartományról van szó), így az IPv6-al nagyon-nagy lehetőség áll rendelkezésünkre. Az elkövetkező néhány hónapban folyamatosan fogjuk a szervereket / szolgáltatásainkat IPv6-os címmel is ellátni.
server8.iworx-host.com klaszter storage szerver memória bővítés
2017-10-26
A server8.iworx-host.com klaszter rendszerünkben az adattároló / storage szerverünkben megdupláztuk a memóriát (eddig 32 GB helyett már 64 GB memória található meg benne)
Processzor csere jó néhány szerverben
2017-08-02
Az elmúlt 2-3 hónapban ~10-12 db régebbi szerverünkben CPU-t / processzort cseréltünk. Az új processzorok a korábbiaknál jóval erőssebbek, így a webkiszolgálás valamint a mysql kiszolgálás is gyorsulni fog a csere miatt.