Folyamatban

3 in 1 Hosting Bt.

Főoldal   Kosár   Kapcsolat
3in1 Hosting logo
Újdonságok 
Kérésére megjelenített cikk
Keresem az újdonságokból: 
Cikk #141  Beküldve: 2014-12-07
Mai nappal cégünk meglévő server8.iworx-host.com magyar Interworx klaszter szerveren lévő tárhelyeit egy új klaszterre helyeztük át. Az áthelyezésre azért volt szükség, mert a korábbi klaszterben lévő szerverekben még normál merevlemezek voltak, amelyek már lassúak és elavultak, Az új szerverben (adattároló fő szerverben) 16 db villámgyors SSD lett raid 10-be kötve (2*6 magos Intel XEON szerver processzorral), így az sokkal gyorsabb lett mint a régi a szerver (régi szerverben 8 db merevlemez volt, mely rendszert próbáltuk többször 4 db SSD-vel bővíteni /ez volt a fizikai korlátja a szervernek/, de egyszerűen nem jártunk sikerrel, ezért is döntöttünk a szerverek teljes cseréje mellett, még ha ez kellemetlenséggel is jár) Természetesen a klaszter (több szerveres kiszolgálás) megmaradt, de a tárhelyeket az új klaszter rendszerre migráltuk át.

Vissza a kereséshez

Cégünk akkreditációi:
.at accredited registrar .at accredited registrar .eu accredited registrar      
   Szerverek rendelkezésre állása (klikk a képre)
Datanet szervertermében IPv6 elérhetőség
2017-11-30
Datanet-el történő folyamatos technikai egyeztetés eredményeképpen saját IPv6-os tartományunkat a Datanet elérhetővé tette a rackszervereink / hálózatunk számára. Iszonyatos sok IP címet jelent ez (/32-es IPv6-os tartományról van szó), így az IPv6-al nagyon-nagy lehetőség áll rendelkezésünkre. Az elkövetkező néhány hónapban folyamatosan fogjuk a szervereket / szolgáltatásainkat IPv6-os címmel is ellátni.
server8.iworx-host.com klaszter storage szerver memória bővítés
2017-10-26
A server8.iworx-host.com klaszter rendszerünkben az adattároló / storage szerverünkben megdupláztuk a memóriát (eddig 32 GB helyett már 64 GB memória található meg benne)
Processzor csere jó néhány szerverben
2017-08-02
Az elmúlt 2-3 hónapban ~10-12 db régebbi szerverünkben CPU-t / processzort cseréltünk. Az új processzorok a korábbiaknál jóval erőssebbek, így a webkiszolgálás valamint a mysql kiszolgálás is gyorsulni fog a csere miatt.