Folyamatban

3 in 1 Hosting Bt.

Főoldal   Kosár   Kapcsolat
3in1 Hosting logo
Újdonságok 
Kérésére megjelenített cikk
Keresem az újdonságokból: 
Cikk #131  Beküldve: 2013-02-08
Cégünk nehéz döntést meghozva úgy döntött, hogy a drága fenntartású angol szervereit magyarországi szerverekre migrálja. A döntés a server9.megacp.com nevű cPanel-es szervert és a server10.iworx-host.com szervert érinti. Az új szerverek nagyon erős szerverek, a legeslegújabb Intel XEON 6 magos processzorok (2 db), 48 GB memória és RAID10-be rendezett merevlemezek találhatóak (szerverekben NEM SSD-k vannak, mivel az angol tárhelyek nagyon olcsóak és nagy tárhelyet biztosítottak, így az SSD háttértár nem jöhetett szóba!) A mysql-t kiszolgáló szerverek is ugyanilyen paraméterűek, csak ott a fizikai szerverben 128 GB memória van és ezen a fizikai szerveren virtualizáltan fogjuk a mysql szervereket futtatni a cPanel és az Interworx tárhelyekhez.

Vissza a kereséshez

Cégünk akkreditációi:
.at accredited registrar .at accredited registrar .eu accredited registrar      
   Szerverek rendelkezésre állása (klikk a képre)
Datanet szervertermében IPv6 elérhetőség
2017-11-30
Datanet-el történő folyamatos technikai egyeztetés eredményeképpen saját IPv6-os tartományunkat a Datanet elérhetővé tette a rackszervereink / hálózatunk számára. Iszonyatos sok IP címet jelent ez (/32-es IPv6-os tartományról van szó), így az IPv6-al nagyon-nagy lehetőség áll rendelkezésünkre. Az elkövetkező néhány hónapban folyamatosan fogjuk a szervereket / szolgáltatásainkat IPv6-os címmel is ellátni.
server8.iworx-host.com klaszter storage szerver memória bővítés
2017-10-26
A server8.iworx-host.com klaszter rendszerünkben az adattároló / storage szerverünkben megdupláztuk a memóriát (eddig 32 GB helyett már 64 GB memória található meg benne)
Processzor csere jó néhány szerverben
2017-08-02
Az elmúlt 2-3 hónapban ~10-12 db régebbi szerverünkben CPU-t / processzort cseréltünk. Az új processzorok a korábbiaknál jóval erőssebbek, így a webkiszolgálás valamint a mysql kiszolgálás is gyorsulni fog a csere miatt.