Folyamatban

3 in 1 Hosting Bt.

Főoldal   Kosár   Kapcsolat
3in1 Hosting logo
Újdonságok 
Kérésére megjelenített cikk
Keresem az újdonságokból: 
Cikk #129  Beküldve: 2012-11-02
Mai nappal üzembe helyeztük legújabb klaszter rendszerünket! Az új klaszterben lévő szerverekbe a legeslegújabb Sandy Bridge alapú Intel Xeon processzorok kerültek (2*6 magos mindhárom szerverbe, azaz összesen 36 processzor mag áll rendelkezésre!!!), fejenként 32 GB memória és kizárólag SSD-k. Az adattároló szerverbe rengeteg, összesen 18 db!!!! SSD-t raktunk, ebből 2 db forró tartalék / hot spare (meghibásodás esetére), 16 db!!! pedig az ügyfél adatok tárolására szolgál, mindez RAID10-es biztonságos adattárolási formában érhető el! El lehet képzelni, hogy a 16 db SSD milyen sebessségre képes, ráadásul az operációs rendszer 4 db, SAS meghajtókból építettük, melyek szintén RAID10-ben vannak összekötve (az operációs rendszer így elkülönítetten van az ügyfél adatoktól) 2 lokális mentés tartalmazó merevlemez is található a szerverben, így összesen nem kevesebb, mint 24 db meghajtó található a szerverben (ez egy igazi storage szerver, iszonyatos olvasási és írási művelettel!!!) Tudomásunk szerint Mo-n nincs hasonló storage / adattároló szerver a konkurrens tárhely szolgáltatóknál, amely SSD-kből épülne fel! Ráadásul ebben a klaszter rendszerben cégünk kora nyári RIPE tagságának köszönhetően már saját, eddig sohasem használt IP címek lettek kiosztva, így akinek fontos, hogy meglévő tárhelye mellett más IP címmel rendelkező tárhelye legyen, annak az új magyar Interworx tárhely a megoldás!

Vissza a kereséshez

Cégünk akkreditációi:
.at accredited registrar .at accredited registrar .eu accredited registrar      
   Szerverek rendelkezésre állása (klikk a képre)
Datanet szervertermében IPv6 elérhetőség
2017-11-30
Datanet-el történő folyamatos technikai egyeztetés eredményeképpen saját IPv6-os tartományunkat a Datanet elérhetővé tette a rackszervereink / hálózatunk számára. Iszonyatos sok IP címet jelent ez (/32-es IPv6-os tartományról van szó), így az IPv6-al nagyon-nagy lehetőség áll rendelkezésünkre. Az elkövetkező néhány hónapban folyamatosan fogjuk a szervereket / szolgáltatásainkat IPv6-os címmel is ellátni.
server8.iworx-host.com klaszter storage szerver memória bővítés
2017-10-26
A server8.iworx-host.com klaszter rendszerünkben az adattároló / storage szerverünkben megdupláztuk a memóriát (eddig 32 GB helyett már 64 GB memória található meg benne)
Processzor csere jó néhány szerverben
2017-08-02
Az elmúlt 2-3 hónapban ~10-12 db régebbi szerverünkben CPU-t / processzort cseréltünk. Az új processzorok a korábbiaknál jóval erőssebbek, így a webkiszolgálás valamint a mysql kiszolgálás is gyorsulni fog a csere miatt.