Folyamatban

3 in 1 Hosting Bt.

Főoldal   Kosár   Kapcsolat
3in1 Hosting logo
Újdonságok 
Kérésére megjelenített cikk
Keresem az újdonságokból: 
Cikk #117  Beküldve: 2011-11-27
Mai nap hajnalban a server8.iworx-host.com Interworx adattároló szerverünket teljesen új szerverre cseréltük le egy korábbi hiba miatt. A csere során egyedül a merevlemezek maradtak meg, de minden más cserélésre került. A szerverbe ugyanúgy 2 db 4 magos Intel XEON processzor került, viszont 20 GB memória helyett 48 GB memória került a szerverbe. A RAID kártyát is lecseréltük egy újra, amely RAID kártya 2 GB saját memóriával rendelkezik, amely az I/O műveleteknél fejti ki áldásos hatását (a RAID kártya 2 magos saját processzorral rendelkezik) Valamint fontos az is, hogy a szerver 100 Mbit-es kapcsolat helyett 1 Gbit-es kapcsolattal rendelkezik a mai naptól!

Vissza a kereséshez

Cégünk akkreditációi:
.at accredited registrar .at accredited registrar .eu accredited registrar      
   Szerverek rendelkezésre állása (klikk a képre)
Datanet szervertermében IPv6 elérhetőség
2017-11-30
Datanet-el történő folyamatos technikai egyeztetés eredményeképpen saját IPv6-os tartományunkat a Datanet elérhetővé tette a rackszervereink / hálózatunk számára. Iszonyatos sok IP címet jelent ez (/32-es IPv6-os tartományról van szó), így az IPv6-al nagyon-nagy lehetőség áll rendelkezésünkre. Az elkövetkező néhány hónapban folyamatosan fogjuk a szervereket / szolgáltatásainkat IPv6-os címmel is ellátni.
server8.iworx-host.com klaszter storage szerver memória bővítés
2017-10-26
A server8.iworx-host.com klaszter rendszerünkben az adattároló / storage szerverünkben megdupláztuk a memóriát (eddig 32 GB helyett már 64 GB memória található meg benne)
Processzor csere jó néhány szerverben
2017-08-02
Az elmúlt 2-3 hónapban ~10-12 db régebbi szerverünkben CPU-t / processzort cseréltünk. Az új processzorok a korábbiaknál jóval erőssebbek, így a webkiszolgálás valamint a mysql kiszolgálás is gyorsulni fog a csere miatt.