Folyamatban

3 in 1 Hosting Bt.

Főoldal   Kosár   Kapcsolat
3in1 Hosting logo
Újdonságok 
Kérésére megjelenített cikk
Keresem az újdonságokból: 
Cikk #155  Beküldve: 2017-02-24
A server2.iworx-host.com szerveren (magyar Interworx klaszter szerveren /ez a viszonteladói szerver/) lévő tárhelyeket egy új szerverre (klaszterre) helyeztük át a mai nappal. Az áthelyezésre azért volt szükség, mert a korábbi szerverben még normál merevlemezek voltak, de ezek már lassúak és elavultak voltak, Az új szerverben (adattároló fő szerverben) 8 db villámgyors SSD került raid 10-be kötve, így az sokkal gyorsabb lesz mint a régi a szerver. A másik ok a váltásra az operációs rendszer elavultsága volt. Emiatt nem tudtuk az ingyenes SSL tanúsítványt (Let's Encrypt-et) sem engedélyezni, de ez a probléma is megszűnik az új operációs rendszerrel! Az új szerverre már a saját IP cím tartományunkból osztottunk ki IP címeket! Az operációs rendszer cseréjével ezen klaszterben is elérhetővé vált a php 7.0.x is!

Vissza a kereséshez

Cégünk akkreditációi:
.at accredited registrar .at accredited registrar .eu accredited registrar      
   Szerverek rendelkezésre állása (klikk a képre)
Datanet szervertermében IPv6 elérhetőség
2017-11-30
Datanet-el történő folyamatos technikai egyeztetés eredményeképpen saját IPv6-os tartományunkat a Datanet elérhetővé tette a rackszervereink / hálózatunk számára. Iszonyatos sok IP címet jelent ez (/32-es IPv6-os tartományról van szó), így az IPv6-al nagyon-nagy lehetőség áll rendelkezésünkre. Az elkövetkező néhány hónapban folyamatosan fogjuk a szervereket / szolgáltatásainkat IPv6-os címmel is ellátni.
server8.iworx-host.com klaszter storage szerver memória bővítés
2017-10-26
A server8.iworx-host.com klaszter rendszerünkben az adattároló / storage szerverünkben megdupláztuk a memóriát (eddig 32 GB helyett már 64 GB memória található meg benne)
Processzor csere jó néhány szerverben
2017-08-02
Az elmúlt 2-3 hónapban ~10-12 db régebbi szerverünkben CPU-t / processzort cseréltünk. Az új processzorok a korábbiaknál jóval erőssebbek, így a webkiszolgálás valamint a mysql kiszolgálás is gyorsulni fog a csere miatt.