Folyamatban

3 in 1 Hosting Bt.

Főoldal   Kosár   Kapcsolat
3in1 Hosting logo
Újdonságok 
Kérésére megjelenített cikk
Keresem az újdonságokból: 
Cikk #151  Beküldve: 2017-01-22
Az elmúlt kb. 2-3 hónapban talán nem volt olyan ügyfelünk szinte, aki szerver cseréről ne kapott volna emailt. A magyar cPanel-es szervereink közül 1 kivételével mindet lecseréltük (majd 1 tucatot) Interworx tárhelyeknél is a server.iworx-host.com klaszter teljes cseréje az, ami szót érdemel (jelentősen gyorsultak itt a tárhelyek, az 5 szerverből álló klaszter cseréjének hála és a 16 db SSD-t tartalmazó adattárolónak köszönhetően) Egy szó mint száz: ezek a fejlesztések azért is történtek, hogy a meglévő tárhelyeket jelentősen tudjuk bővíteni MINDEN ügyfelünk számára mindezt egy-két kivételtől eltekintve INGYESEN (természetesen az újonnan rendelt tárhelyeknél is a megnövelt tárhely kapacitások állnak rendelkezésre) A bővítések mértékéről: - magyar cPanel-es szerverek esetében min. megdupláztuk, sok esetben 2.5x-re növeltük a tárhelyeket (változatlan szolgáltatási díj mellett) - külföldi cPanel-es szerverek esetében 20% és 40% közötti volt a tárhelyek emelése, bár ezek a tárhelyek egyébként sem voltak kicsik (itt sem történt árváltozás!) - magyar Interworx klaszter szerverek esetében legalább megdupláztuk, de sok esetben 2.5x-re nőttek a tárhelyek (itt történt árváltozás, DE csak a Profi I, Perfekt I és Premium I csomagok esetében /ezen csomagoknál pár éve a tárhelyek árazása kicsit félresikerült, ennek korrekciója történt meg most/) - német Interworx tárhelyeknél egységesen 20%-al nőttek a tárhelyek méretei (itt sem történt árváltozás!)

Vissza a kereséshez

Cégünk akkreditációi:
.at accredited registrar .at accredited registrar .eu accredited registrar      
   Szerverek rendelkezésre állása (klikk a képre)
Datanet szervertermében IPv6 elérhetőség
2017-11-30
Datanet-el történő folyamatos technikai egyeztetés eredményeképpen saját IPv6-os tartományunkat a Datanet elérhetővé tette a rackszervereink / hálózatunk számára. Iszonyatos sok IP címet jelent ez (/32-es IPv6-os tartományról van szó), így az IPv6-al nagyon-nagy lehetőség áll rendelkezésünkre. Az elkövetkező néhány hónapban folyamatosan fogjuk a szervereket / szolgáltatásainkat IPv6-os címmel is ellátni.
server8.iworx-host.com klaszter storage szerver memória bővítés
2017-10-26
A server8.iworx-host.com klaszter rendszerünkben az adattároló / storage szerverünkben megdupláztuk a memóriát (eddig 32 GB helyett már 64 GB memória található meg benne)
Processzor csere jó néhány szerverben
2017-08-02
Az elmúlt 2-3 hónapban ~10-12 db régebbi szerverünkben CPU-t / processzort cseréltünk. Az új processzorok a korábbiaknál jóval erőssebbek, így a webkiszolgálás valamint a mysql kiszolgálás is gyorsulni fog a csere miatt.