Folyamatban

3 in 1 Hosting Bt.

Főoldal   Kosár   Kapcsolat
3in1 Hosting logo
Újdonságok 
Kérésére megjelenített cikk
Keresem az újdonságokból: 
Cikk #147  Beküldve: 2016-09-02
Az elmúlt ~2-3 hónapban az összes szerverünkön (német és magyar cPanel és Interworx szervereken) beállítottuk a min. php verziót 5.4.x-re és lehetővé tettük egy szerveren belül, hogy több, különböző php verziót lehessen használni (php verziót viszont csak tárhely szinten tudunk beállítani, tehát a tárhelyen lévő összes weboldal az új php verziót fogja látni és használni) Érdemes az új, php 7.0.x-re átállni, mert az egy jelentős fejlesztés a php-t fejlesztők részéről, ráadásul sokkal gyorsabban és kevesebb erőforrással futnak 7.0.x-en a weboldalak! A szerverekre a php 5.4.x-en kívül 5.6.x és 7.0.x is felkerült. A php frissítésén kívül a mysql szervereket is átállítottuk 5.6.x-re. Igyekszünk az ügyfélkapuban egy php verzió beállítót integrálni, hogy kényelmesen lehessen a tárhelyet újabb php verzióra átállítani. Addig is tikettben kérhető újabb php verzió!

Vissza a kereséshez

Cégünk akkreditációi:
.at accredited registrar .at accredited registrar .eu accredited registrar      
   Szerverek rendelkezésre állása (klikk a képre)
Datanet szervertermében IPv6 elérhetőség
2017-11-30
Datanet-el történő folyamatos technikai egyeztetés eredményeképpen saját IPv6-os tartományunkat a Datanet elérhetővé tette a rackszervereink / hálózatunk számára. Iszonyatos sok IP címet jelent ez (/32-es IPv6-os tartományról van szó), így az IPv6-al nagyon-nagy lehetőség áll rendelkezésünkre. Az elkövetkező néhány hónapban folyamatosan fogjuk a szervereket / szolgáltatásainkat IPv6-os címmel is ellátni.
server8.iworx-host.com klaszter storage szerver memória bővítés
2017-10-26
A server8.iworx-host.com klaszter rendszerünkben az adattároló / storage szerverünkben megdupláztuk a memóriát (eddig 32 GB helyett már 64 GB memória található meg benne)
Processzor csere jó néhány szerverben
2017-08-02
Az elmúlt 2-3 hónapban ~10-12 db régebbi szerverünkben CPU-t / processzort cseréltünk. Az új processzorok a korábbiaknál jóval erőssebbek, így a webkiszolgálás valamint a mysql kiszolgálás is gyorsulni fog a csere miatt.