Folyamatban

3 in 1 Hosting Bt.

Főoldal   Kosár   Kapcsolat
3in1 Hosting logo
Tudásbázis 
Keressük a következőt a Tudásbázisban

Itt lehetősége nyílik arra, hogy az oldal Tudásbázisában keressen.
Ha egy ismert Tudásbázis cikkre szeretne keresni, írja be a Tudásbázis cikk azonosító számát a következő formában: KB-1

Cikk szám: Cikk szám: kb-14
Q. Hogyan tudom a .com, .net, .org, .biz, .info domainek adatait megváltoztatni?

A. Az ügyfélközpontunkban belépve a hozzéférési adatoknál a "Domainok" melletti "Megnéz/Módosít" linkre kattintva, az összes domain listája megjelenik. A domainek mellett jobbra található egy M ikon, erre rákattintva megjelenik a kezelői oldal, ahol a "Kapcsolattartó információk" linkre kell kattintani . Ha a domain zároltatva van, akkor a zárolás feloldása után fog a kezelői oldal megjelenni.

Gyorsabb megoldás:
A felhasználói főoldalon a gyors domain kezelésnél beírjuk a módosítandó domain nevet (pl.: xy.info), és a Kezelés gombra rákattintunk, így egyből a kezelői oldal fog megjelenni.
Ezt az oldalt megtekintették 10394 alkalommal

Vissza a kereséshez

Cégünk akkreditációi:
.at accredited registrar .at accredited registrar .eu accredited registrar      
   Szerverek rendelkezésre állása (klikk a képre)
Datanet szervertermében IPv6 elérhetőség
2017-11-30
Datanet-el történő folyamatos technikai egyeztetés eredményeképpen saját IPv6-os tartományunkat a Datanet elérhetővé tette a rackszervereink / hálózatunk számára. Iszonyatos sok IP címet jelent ez (/32-es IPv6-os tartományról van szó), így az IPv6-al nagyon-nagy lehetőség áll rendelkezésünkre. Az elkövetkező néhány hónapban folyamatosan fogjuk a szervereket / szolgáltatásainkat IPv6-os címmel is ellátni.
server8.iworx-host.com klaszter storage szerver memória bővítés
2017-10-26
A server8.iworx-host.com klaszter rendszerünkben az adattároló / storage szerverünkben megdupláztuk a memóriát (eddig 32 GB helyett már 64 GB memória található meg benne)
Processzor csere jó néhány szerverben
2017-08-02
Az elmúlt 2-3 hónapban ~10-12 db régebbi szerverünkben CPU-t / processzort cseréltünk. Az új processzorok a korábbiaknál jóval erőssebbek, így a webkiszolgálás valamint a mysql kiszolgálás is gyorsulni fog a csere miatt.