Folyamatban

3 in 1 Hosting Bt.

Főoldal   Kosár   Kapcsolat
3in1 Hosting logo
Szolgáltatás megrendeléséhez szükséges plussz információk 
** Plussz információk megadása kötelező. Kérem töltse ki a lenti adatokat. **

Plussz információ megadása kötelező a lenti szolgáltatáshoz. Adja meg a szükséges adatokat és kattintson a Frissít nyomógombra. A plussz információk megadása után a kosárba fog kerülni a kiválasztott szolgáltatás.

 Kosár tételei
Egyéb csomag típusa: Interworx 35 domaines éves licence szerverre
*Kérem a következő mezők kitöltését
*Szerver IP címe: 
Jelmagyarázat
H = Tárhely
A = Tárhely kiegészítők
R = Regisztráció
T = Átkérés
NB = Csomag név
S = Bekapcsolási díj
N = DNS
RN = Hosszabbítás
P = POP3
O = Egyéb
Cégünk akkreditációi:
.at accredited registrar .at accredited registrar .eu accredited registrar      
   Szerverek rendelkezésre állása (klikk a képre)
Ujabb XEN alapú vps szerver!!!
2012-05-04
Mai napon újabb XEN alapú vps szervert helyeztünk üzembe a növekvő igényeknek megfelelően A vps szerver szokás szerint 1 U-s rack szerver, melybe 2 db 4 magos Intel XEON processzor került 64 GB memória társasáságban 4 db RAID10-be rendezett VelociRaptor merevlemezzel. A villámgyors 10000-en pörgő szerver merevlemezeknek és a sok memóriának, gyors processzoroknak köszönhető a szerveren elhelyezett vps-ek nagyon gyorsak!
Újabb adatbázis szerver csere!!!
2012-04-17
Mai napon a server2.iworx-host.com (viszonteladói cluster rendszer), a server.iworx-host.com tárhelyek egy részéhez tartozó adatbázisokat (mysql-t) kiszolgáló szervert lecseréltük. Az új szerverbe 2 db 4 magos Intel XEON processzor és 96 GB memória, valamint 12 db RAID10-be rendezett merevlemez került. A nagy elérhető memória miatt a webszerverekhez tartozó mysql-eknek is sokkal több memóriát tudtunk dedikálni, több jutott a lekérdezések gyorsítótárazásához, így pedig a mysql kiszolgálás jelentősen felgyorsult (melyben persze a 12 db RAID10-be rendezett merevlemez is nagyban besegített), ennek következtébben gyorsabbak lettek a weboldalak!
Adatbazis szerver csere!!!
2012-04-06
Mai napon a server.iworx-host.com, server.megacp.com, server2.megacp.com és server13.megacp.com szerverekhez kapcsolódó mysql kiszolgálók szerverét lecseréltük. Az új szerverbe 2 db 6 magos Intel XEON processzor és 96 GB memória, valamint villámgyors VelociRaptor merevlemezek kerültek. A nagy elérhető memória miatt a webszerverekhez tartozó mysql-eknek is sokkal több memóriát tudtunk dedikálni, több jutott a lekérdezések gyorsítótárazásához, így pedig a mysql kiszolgálás jelentősen felgyorsult, ennek következtébben gyorsabbak lettek a weboldalak!
SSL