Folyamatban

3 in 1 Hosting Bt.

Főoldal   Kosár   Kapcsolat
3in1 Hosting logo
Választható Interworx tárhely csomagok 

Cégünk összesen 2 féle típusú Interworx tárhelyet kínál, melyeknek közös jellemzője:
 • MINDEN tárhely csomaghoz legalább 1 db választott (.hu, .com, .net, .org, .biz, .info és .eu!!!) ingyen domain név regisztráció jár!!!
 • Az összes tárhelyen korlátlan számú domain név tartalom lehet (1 tárhely korlátlan számú domaint szolgálhat ki)!!!
 • Mínőségi (Intel és AMD 4, 8 illetve 12 magos processzorral szerelt) szerver parkon biztosítjuk a tárhelyeket, RAID5 és RAID10-be rendezett merevlemezekkel, napi, független szerverre történő biztonsági adatmentéssel!!!
 • Minden szerverünk 2 független cég által, a nap 24 órájában monitorozásra kerülnek!!!

 • Az említett 2 féle tárhely típus, rövid jellemzéssel/leírással:
 • AJÁNLOTT! Tárhely csomagok Mo-i szerveren, Interworx webes felülettel
 • Az új, Interworx webes felületű csomagok jellemzője a nagy tárhely kapacitás, egyszerű és átlátható menüpontokkal, olcsó áron. 2009. január óta kluszter alapú architektúrán üzemeltetjük ezen tárhelyeket, melynek lényege, hogy egy időben a weboldalak kiszolgálása több szerverről történik, ezáltal is növelve a rendelkezésre állást, biztosítva a weboldalak folyamatos, gyors megjelenítését!
  2012. november 1-től új, villámgyors SSD meghajtókat (16 db-ot!!!) tartalmazó klaszter rendszerben!
 • ÚJ! Tárhely csomagok külföldi szerveren, Interworx webes felülettel
 • Az új Interworx webes felületű csomagok jellemzője a nagyon nagy tárhely kapacitás, egyszerű és átlátható menüpontokkal, verhetetlen árakon. A tárhelyek németországi, kitűnő sávszélességgel rendelkező szerveren kerülnek kialakításra. 2009. május óta amerikai szerveren is biztosítunk tárhelyet, Mo-i Interworx és németországihoz képest nagyobb tárhely mérettel!
  2014. november 1-től új, villámgyors SSD meghajtókat tartalmazó szerveren!
  Cégünk akkreditációi:
  .at accredited registrar .at accredited registrar .eu accredited registrar      
     Szerverek rendelkezésre állása (klikk a képre)
  Ujabb XEN alapú vps szerver!!!
  2012-05-04
  Mai napon újabb XEN alapú vps szervert helyeztünk üzembe a növekvő igényeknek megfelelően A vps szerver szokás szerint 1 U-s rack szerver, melybe 2 db 4 magos Intel XEON processzor került 64 GB memória társasáságban 4 db RAID10-be rendezett VelociRaptor merevlemezzel. A villámgyors 10000-en pörgő szerver merevlemezeknek és a sok memóriának, gyors processzoroknak köszönhető a szerveren elhelyezett vps-ek nagyon gyorsak!
  Újabb adatbázis szerver csere!!!
  2012-04-17
  Mai napon a server2.iworx-host.com (viszonteladói cluster rendszer), a server.iworx-host.com tárhelyek egy részéhez tartozó adatbázisokat (mysql-t) kiszolgáló szervert lecseréltük. Az új szerverbe 2 db 4 magos Intel XEON processzor és 96 GB memória, valamint 12 db RAID10-be rendezett merevlemez került. A nagy elérhető memória miatt a webszerverekhez tartozó mysql-eknek is sokkal több memóriát tudtunk dedikálni, több jutott a lekérdezések gyorsítótárazásához, így pedig a mysql kiszolgálás jelentősen felgyorsult (melyben persze a 12 db RAID10-be rendezett merevlemez is nagyban besegített), ennek következtébben gyorsabbak lettek a weboldalak!
  Adatbazis szerver csere!!!
  2012-04-06
  Mai napon a server.iworx-host.com, server.megacp.com, server2.megacp.com és server13.megacp.com szerverekhez kapcsolódó mysql kiszolgálók szerverét lecseréltük. Az új szerverbe 2 db 6 magos Intel XEON processzor és 96 GB memória, valamint villámgyors VelociRaptor merevlemezek kerültek. A nagy elérhető memória miatt a webszerverekhez tartozó mysql-eknek is sokkal több memóriát tudtunk dedikálni, több jutott a lekérdezések gyorsítótárazásához, így pedig a mysql kiszolgálás jelentősen felgyorsult, ennek következtébben gyorsabbak lettek a weboldalak!
  SSL