Folyamatban

3 in 1 Hosting Bt.

Főoldal   Kosár   Kapcsolat
3in1 Hosting logo
.HU domain igénylésének menete 
 • domain ellenőrzése és regisztráció a rendszerbe

 • igénylőlap letöltése és kitöltése

 • szükséges papírok csatolása

 • Magánszemély esetében a nyilatkozat a személyi igazolvány számáról , cég esetében pedig cégbírósági végzés vagy
  cégkivonat illetve az aláírási címpéldány másolatára is szükség van!

  FONTOS!!! A domain igénylő lapot MINDEN ESETBEN KÉZZEL alá kell írni!

  A domain regisztráció elindításához szükséges papírokat az alábbi módon juttathatja el hozzánk
  (regisztrációhoz NÉLKÜLÖZHETETLEN a domain megrendelése a rendszerünkben is!!!):


  - postán:
  2310 Szigetszentmiklós, Szivárvány u. 1.
  - emailben (beszkennelve):
  domain@3in1host.com
  - faxon:
  +36/24/998-626

  Cégünk akkreditációi:
  .at accredited registrar .at accredited registrar .eu accredited registrar          Szerverek rendelkezésre állása (klikk a képre)
  Ujabb XEN alapú vps szerver!!!
  2012-05-04
  Mai napon újabb XEN alapú vps szervert helyeztünk üzembe a növekvő igényeknek megfelelően A vps szerver szokás szerint 1 U-s rack szerver, melybe 2 db 4 magos Intel XEON processzor került 64 GB memória társasáságban 4 db RAID10-be rendezett VelociRaptor merevlemezzel. A villámgyors 10000-en pörgő szerver merevlemezeknek és a sok memóriának, gyors processzoroknak köszönhető a szerveren elhelyezett vps-ek nagyon gyorsak!
  Újabb adatbázis szerver csere!!!
  2012-04-17
  Mai napon a server2.iworx-host.com (viszonteladói cluster rendszer), a server.iworx-host.com tárhelyek egy részéhez tartozó adatbázisokat (mysql-t) kiszolgáló szervert lecseréltük. Az új szerverbe 2 db 4 magos Intel XEON processzor és 96 GB memória, valamint 12 db RAID10-be rendezett merevlemez került. A nagy elérhető memória miatt a webszerverekhez tartozó mysql-eknek is sokkal több memóriát tudtunk dedikálni, több jutott a lekérdezések gyorsítótárazásához, így pedig a mysql kiszolgálás jelentősen felgyorsult (melyben persze a 12 db RAID10-be rendezett merevlemez is nagyban besegített), ennek következtébben gyorsabbak lettek a weboldalak!
  Adatbazis szerver csere!!!
  2012-04-06
  Mai napon a server.iworx-host.com, server.megacp.com, server2.megacp.com és server13.megacp.com szerverekhez kapcsolódó mysql kiszolgálók szerverét lecseréltük. Az új szerverbe 2 db 6 magos Intel XEON processzor és 96 GB memória, valamint villámgyors VelociRaptor merevlemezek kerültek. A nagy elérhető memória miatt a webszerverekhez tartozó mysql-eknek is sokkal több memóriát tudtunk dedikálni, több jutott a lekérdezések gyorsítótárazásához, így pedig a mysql kiszolgálás jelentősen felgyorsult, ennek következtébben gyorsabbak lettek a weboldalak!
  Copyright © 2005-2017 3 in 1 Hosting Bt.. Minden jog fenntartva.
  SSL